top of page
  • Obrázek autoraMichael Newchop

Kampaň Metalstory je v polovině


Dámy a pánové, přátelé.

Jsme v polovině kampaně. Do ukončení zbývá 14 dní, a projekt na podporu vydání dvou českých sci-fi knih mezitím nasbíral 54% z cílové částky, která byla nastavena na rovných 100.000 Kč. Považuji to za veliký úspěch a jsem pevně přesvědčen, že uspějeme a že Vaše výrazná a štědrá podpora nepřijde vniveč. Když si uvědomím, v jaké složité době a situaci se teď spousta lidí nachází, nezbývá mi, než Vám z celého srdce poděkovat.


Konflikt na Pu-mě mezitím graduje a sílí. Z útrob kraga-lothu, těch pokroucených kovových struktur, jež prorůstají zemskými deskami, přicházejí mocné Bestie. Kdysi svobodní Zubatci se tak vracejí a tíží je nejen hrubé kovové pláty brnění, ale i cizí temné vědomí, před kterým není úniku. A tak nic ještě není rozhodnuto:


Přirozené Druhy: 58 % / Pozměněné Bestie 42 %


Abyste lépe pocítili atmosféru, která jiskří mezi těmito dvěma nesmiřitelnými tábory, doporučuji Vám tyto dvě epické chuťovky (Spotify):





Obrázek tohoto příspěvku vytvořila umělá inteligence Midjourney na základě následujícího textového příkazu (PROMPT):


/imagine 6 short heavy legs bug robot transporter, cannon on top, chunky, heavy armored, by H.R. Giger, metal cave background, Ultra-HD, Damascus Steel, Ray Tracing Reflections


Český překlad zadání: Vytvoř transportního robota brouka se šesti krátkýma silnýma nohama, s kanónem na vrchu, podsaditého a silně obrněného, na motivy H.R.Gigera, na pozadí kovové jeskyně, ultradetailní, z materiálu Damaškové ocele, s efektem odrazů sledování paprsků



26 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Startujeme

bottom of page