top of page
  • Obrázek autoraMichael Newchop

Vítězství v kampani!



Dámy a pánové, projekt METALSTORY - Příběh kovu během své 30-ti denní kampaně na Startovači díky 59 startérům vybral celkem 101 401 Kč, což je 101 % požadované částky.

A to je kurva naprosté vítězství!

Pardon.

Omlouvám se za vulgarismus, ale zastávám názor, že na správném místě, v čase a za určitých podmínek, je nutno ta nejvýstižnější slova prostě použít. Ostatně myslím, že už jste je někdy předtím určitě slyšeli.

Všem, kteří jste se rozhodli podpořit tento ambiciózní projekt, navzdory mnoha pochybnostem a nejistotám, jako je celkově neklidná doba, začínající (myšleno nezkušený) autor, neznámá kvalita textu a vydávání hned dvou knih samonákladem (což značí zjevný neúspěch u tradičních nakladatelství), ale i těm, kteří jste autora už znali a věřili, že to všechno dotáhne do konce, vám všem patří obrovský dík.


Finální výsledky konfliktu na Pu-mě:


Přirozené Druhy / Pozměněné Bestie

60 % 40 %


3x Guth-ih-ssh [gutyš] 3x Bestie Kengu-math [kengumat]

1x Chum-pak-thak [čumpaták] 6x Bestie Tyr-ratho-tgo [tyratogo]

1x Bor-t’ho-succh [bortosuč]

1x Jinc’c-fez-gor [jinčfegor]

2x Mah-cchai-roth [mačajrod]

13x Gothah-mah-tco [gotamahko]

2x Tyr-ratho-tgo [tyratogo]


6x Horr-hto-wogh [hortovog]*

1x Powok [povok]*

* neúčastnili se konfliktu na Pu-mě


Aliance Červů, Zubatců, zvířat a lidu Pu-my tak jasně vítězí nad Bestiemi a železnými automaty. Jak tento konflikt dopadne v knihách však už budete muset zjistit sami :-).



A teď to podstatné. Vzhledem k několika nepředpokládaným komplikacím, jsem se už v průběhu kampaně (a nezávisle na jejím výsledku) musel rozhodnout, zda chci, aby knihy byly dostupné už o letošních Vánocích. Ale vlastně nebylo o čem - od jisté chvíle už člověk nesmí couvnout! Výsledkem je, že obě tištěné knihy jsou už nyní fyzicky k dispozici a dokonce už i v obchodech. Tištěné knihy budou všem příslušným startérům rozesílány bez zbytečného odkladu v následujících dnech. Konkrétní informace obdržíte mailem.


Pokud by někteří z Vás stále sháněli vhodný dárek na Vánoce, můžete k tomu využít přímo autorský Eschop (čímž nejvíce podpoříte projekt), anebo řadu jiných obvyklý obchodů s knihami (včetně třeba Knihy.cz, Alzy, a dalších).


Elektronické verze knih bohužel zatím trochu váznou a s největší pravděpodobností nebudou k dispozici v tomto roce. Děkuji za pochopení, pracuje se na tom.


Závěrečné zajímavosti a střepy:


- Těmito dvěma knihami Příběh kovu pravděpodobně končí. Žádné další pokračování plánované není ani se na něm v současnosti nepracuje. Nikdo však nevidí do budoucnosti a tak malá šance stále existuje.

- Téměř jistě však nekončí autor Michael Newchop. A to znamená, že přijdou další příběhy a nové světy, které budou čekat na to, až je objevíte. Na jejich odhalení je však zatím příliš brzy.

- Pokud byste chtěli nadále podporovat mou literární tvorbu, lze to snadno, relativně rychle a hlavně bez peněz. Stačí se zmínit přátelům nebo ještě lépe napsat krátkou recenzi na některý z vyhledávaných portálů, jako je například:


Děkuji. Velice mi tím pomůžete.

Ještě jedna rada na závěr: Nikdy si nenechte vzít své sny!


S přátelským pozdravem

Michael Newchop

07.12.2022: 19:20

34 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Startujeme

bottom of page