top of page
  • Obrázek autoraMichael Newchop

Bitva na Startovači

Aktualizováno: 6. 12. 2022


 

Válka o planetu Pu-ma


Přirozené Druhy / Pozměněné Bestie

58 % 42 %


2x Guth-ih-ssh [gutyš] 3x Bestie Kengu-math [kengumat]

1x Chum-pak-thak [čumpaták] 6x Bestie Tyr-ratho-tgo [tyratogo]

1x Bor-t’ho-succh [bortosuč]

1x Jinc’c-fez-gor [jinčfegor]

2x Mah-cchai-roth [mačajrod]

12x Gothah-mah-tco [gotamahko]

2x Tyr-ratho-tgo [tyratogo]

 

6x Horr-hto-wogh [hortovog]*

1x Powok [povok]*

* neúčastní se konfliktu na Pu-mě

 

Legendární planeta Pu-ma je domovem mnoha podivuhodných tvorů. Většina z nich je mírumilovných, jako například velmi křehcí motýli In-gni-tsy [inicy], nebo drobní a hbití hlodavci Guth-ih-sshi [gutyši]. Na žlutavém porostu si pochutnávají stáda mohutných trojkopytých Chum-pak-thaků [čumpatáků] a neméně zavalitých Bor-t’ho-succhů [bortosučů] s nosním bodcem vpravdě obřích rozměrů. Ale jsou zde i dravci, od dlouhosrstých šavlozubých Mah-cchai-rothů [mačajrodů] až po obávané Zubatce a Červy, kteří už nejsou tak docela zvířaty, nýbrž inteligentními druhy, řídící se přírodními zákony.

A pak tu jsou Bestie přicházející Kraga-lothu [kragalotu], oněch bizarních kovových struktur, které prorůstají zemskými deskami a šíří se jako prapodivná nákaza útrobami Pu-my, Pozměnění predátoři, vyztužení hroty a pláty z kovu, jejichž mysl byla násilím zlomena a zotročena cizí vůlí. Entitou, jejíž pohnuty, cíle a plány jsou neznámé,


Na Pu-mě tak zuří nesmiřitelný konflikt, ve kterém zvířata, Červi a Zubatci stojí společně proti kovovým Bestiím v nelítostné řeži, kde se mísí kaluže krve s olejovými skvrnami.




101 zobrazení9 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page